Poštovani,

 

Obraćamo vam se ispred preduzeća Digit Consulting.
U mogućnosti smo da Vam ponudimo najpovoljnije cene softvera i besplatnu konsultantsku uslugu u vezi licenciranja Microsoft softvera i softvera drugih kompanija.

Preduzeće Digit Consulting je Microsoft partner za licenciranje softvera i može da vam omogući uz pomoć svojih stručnih saradnika da udjete u proces legalizacije softvera na način koji vam može doneti veliku uštedu jer cena softvera zavisi od stručne odluke i potreba vašeg preduzeća.

Microsoft za svoje proizvode nudi nekoliko programa licenciranja, kao što su: OEM, GGK, OLP, OVS, FPP, GGW. Svaki od ovih programa karakteriše niz pravila u vezi kupovine i korišćenja softvera. Ova pravila u pojedinim segmentima su veoma kompleksna i ponekad teška za razumevanje.

Naš savetnik za licenciranje je tu da Vam na jednostavan način predstavi sve načine na koje možete nabaviti potrebne licence za Microsoft, Adobe, AutoDesk, Corel, Kaspersky, Node i druge softverske proizvode. U saradnji sa Vama pomogli bi vam da napravite plan nabavke i održavanja softvera na način koji će vam obezbediti što manje ulaganja novca.

 

Pošaljite zahtev za nabavku softvera na naš e-mail:

Ili nas pozovite nas na broj tel. 011-711-11-08 radi besplatnih konsultacija.

Poredjenje operativnog sistema Windows 10 pogledajte ovde.

Poredjenje programskih paketa Office Home and Business pogledajte ovde.

©2024 Digit Consulting doo. All Rights Reserved.

Search